Over ons

MCE is de specialist op het gebied van electronica, stereo en beveiliging, voor uw auto, motor, scooter, motorscooter of boot.

Tot 2017 zijn wij gevestigd geweest in het centrum van Amstelveen, per 1 januari 2018 zijn wij verhuisd naar een grotere locatie in Haarlem. `Door onze jaren lange ervaring op dit gebied kunt u bij ons terecht voor een eerlijk en passend advies, wij nemen nog echt de tijd om naar uw wensen te luisteren’

Ook hebben we ruime ervaring met allerlei extreme projecten, kijk maar eens in ons fotoalbum om hier een beeld bij te krijgen. Zoveel mensen zoveel wensen, buiten de elektronica kunt u bij ons ook terecht voor : Trekhaken, CarWrap, ramen tinten, scooter/motorfiets onderhoud, autobanden, winterbanden, scooter en motorfiets banden, en nog veel meer.

Voor al uw vragen rondom Car Electronics

'Door onze jaren lange ervaring op dit gebied kunt u bij ons terecht voor een eerlijk en passend advies, wij nemen nog echt de tijd om naar uw wensen te luisteren'

Ontmoet het team

Wij helpen je graag met alle vraagstukken op het gebied van electronica, stereo en beveiliging, voor uw auto, motor, scooter, motorscooter of boot.

Mai

Eloy

WeCreativez WhatsApp Support
Stel je vraag hier over één van onze producten.
👋 Hi, hoe kunnen wij je helpen?